Ramon bokser på Danish Fight Night 12. oktober

Victor Ramon (3-0) har blot bokset tre kampe i en stop-and-go karriere, siden den professionelle debut i 2019. Nu giver han det endnu et skud med en kamp på Danish Fight Night i Royal Arena den 12. oktober.

“Det bliver fedt, og jeg ser meget frem til at bokse igen. Jeg glæder mig ekstra meget, fordi det seneste år er løbet lidt fra mig, efter at jeg blev far. Men jeg har holdt mig i gang med træningen og sparring undervejs, så jeg er i rigtig god form og glæder mig til at vise, hvad jeg kan i Royal Arena,” siger Victor Ramon på Danish Fight Nights hjemmeside.

25-årige Ramon boksede senest i oktober 2023, hvor han måtte kæmpe hårdt for at slå georgieren Luka Tvaliashvili.

“Selvom der er plads til forbedringer, så nød jeg hvert et sekund af min seneste kamp. Jeg nød også, at jeg havde så meget opbakning med fra Aarhus. Der var helt vildt mange derhjemmefra, der kom for at se mig bokse, og det gav mig 100 pct. ekstra energi, så jeg kunne gå igennem en hård kamp. Jeg håber, at der kommer lige så mange igen denne gang og støtter mig. Det er det fedeste, når der er er godt publikum til stede,” siger Ramon.

Kommentarer