Jacob Porsgaard mod tricky georgier

Jacob Porsgaard (5-0) kan med stor sandsynlighed se frem til at få nogen gode erfaringsomgange i banken, når han møder Sandro Jajanidze, Georgien (10-29-2) den 4. marts i Albertslund. Og nok til lidt mere udfordrende modstand end cifrene på rekordlisten antyder.

Umiddelbart tegner Jajanidzes rekordliste et billedet af en typisk ukrainsk journeyman – nogen sejre hjemme i Georgien og mange nederlag på udebane. Men når man dykker ned i hans kampe, ser det noget mere kompetent ud.

Jajanidze har vundet omgange i pointsnederlag mod gode modstandere i hans sidste tre kampe, og mod franske Clement Lubrano blev det til et udebanenederlag på en kneben majority decision. I 2021 gav han russisk-tyske Abu Yusupov dennes eneste plet på rekordlisten, med en uafgjort i Tyskland.

I 2018 vandt han noget overraskende over belgieren Sasha Yengoyan, der blandt andet har slået Christian Bladt. Og i 2016 blev han dømt som kneben taber på udebane mod russisk-ukrainske Khasan Baysangurov, der senere boksede WBA VM-kamp.

Den 28-årige georgier er en tætbygget og hårdfør herre, der ofte bevæger sig frem, svajende bag dobbeltparader, og lurende på at få især sin højre ind. Og han er kun blevet stoppet 4 gange i 28 nederlag. Han bliver den fjerde georgier på Porsgaards rekordliste, men ikke nødvendigvis den nemmeste. Det bliver 25-årige Porsgaard tredje kamp siden comeback’et i 2022.

Kilde: Danish Fight Night Facebook
Kommentarer