Kore ikke tilfreds med nederlag

Tre sidedommere så Landry Kore som taber i Hamburg mod Rafael Bejaran, en afgørelse der ikke virkelig særlig kontroversiel. Men Kore selv er meget uenig, selv om han erkender, at han i perioder kunne have været mere aktiv.

“De tyske dommere mente, at jeg tabte min kamp mod Berajan i Hamburg med en unanimous decision. Jeg føler at jeg havde kampen, på trods af at have været væk fra ringen i mere end 15 måneder.

Jeg kunne have været mere aktiv i nogen runder men jeg synes, at jeg gjorde rigeligt for at sikre mig en sejr. Sådan er boksning,” skriver Kore på Facebook.

Han vil nu i ringen igen så hurtigt som muligt, og så håber han på en rematch.

“Planen er at tage fri i et par dage og hurtigt komme igang igen. Vi planlægger en ny kamp snarest muligt og en omkamp efterfølgende,” skriver Kore, som vil gøre dommervurderinger overflødige i en ny kamp.

“Næste gang efterlader vi ingenting til dommerne og kamplederen,” understreger han.

Zaren tilfreds
På samme stævne vandt Oliver Zaren sin kamp mod en serbisk modstander, og ikke uventet var han anderledes tilfreds.

“Så fik jeg min første kamp på udebane i Tyskland på et stævne med store navne på plakaten. Det var en kæmpe oplevelse. Jeg bokser en rigtig god kamp mod en virkelig stærk og rutineret mand,” skriver Zaren på Facebook.

Kommentarer