Ljungquist takker nej til EU-titelkamp

Det europæiske bokseforbund EBU har tilbudt Kem Ljungquist at blive medudfordrer til den ledige EBU EU-titel i sværvægt. Belgieren Jack Mulowayi (13-3-1) har allerede meldt sig klar til at bokse om titlen.

Ljungquist har imidlertid som bekendt planlagt et forsvar sin IBF International titel den 7. oktober i Næstved, så han har måttet takke nej.

“Da kampen skulle bokses inden 6-8 uger var det desværre ikke en mulighed at sige ja til den, da vi har et kæmpe event planlagt 7. oktober i Arena Næstved,” melder Team Ljungquist på Facebook

Ljungquist (15-0) er lige nu nr. 9 på EU-ranglisten, men EBU har tilsyneladende ikke kunnet få højere rangerede navne som Filip Hrgovic og Tony Yoka til interessere sig for titlen. Selv om Ljungquist ikke kan bokse om titlen nu, så håber han at få chancen senere.

“Vi håber på at kunne byde ind på at få lov at bokse om titlen i starten af 2024,” melder Team Ljungquist. Kem Ljungquists modstander til den 7. oktober vil blive offentliggjort i løbet af en uges tid.

Kommentarer