Micki Nielsen får EM-kamp i Belgien

Micki Nielsen (25-1) skal en tur til Belgien i sit forsøg på at vriste EBUs blå EM-bælte i cruiservægt fra mesteren Yves Ngabu (19-0). Kampen bokses den 16. februar i Roeselaere.

Kampen endte i Belgien, da Ngabus promoter, BFN Group, vandt purseofferet. Micki Nielsen er dog ikke afskrækket.

“Jeg er rigtig glad for at få chancen for at kæmpe om EM-titlen. Det er en stor mulighed for mig, og jeg vil gøre alt for at få bæltet hjem til Danmark. Jeg ved, at Ngabu er en hård hund og en stærk mester, men jeg tror på, at jeg kan slå ham,” siger Micki Nielsen i en pressemeddelelse.

Nielsen har bokset sine seneste 5 kampe udenfor Danmark, så han er ikke uvant med udebane.

“Jeg er ikke bekymret for at rejse til Belgien og bokse foran hans fans. En ring er en ring, og når klokken lyder, så er det bare ham og mig. Jeg har aldrig sagt nej til en udfordring, og jeg glæder mig virkelig til den her kamp. Ngabu bør forberede sig på en krig, for jeg kommer med alt, hvad jeg har,” siger han.

Promotor Nisse Sauerland tror på Nielsen i kampen om EBU-bæltet.

“I hele Mickis karriere har vi kun set glimt af hans sande potentiale. Men den 16. februar er det hans ‘time to shine’. Yves Ngabu er en god fighter, men han har aldrig før mødt nogen med Mickis evner og styrker i en ring,” mener Sauerland.

Kilde: dr.dk
Kommentarer