Møllenberg tabte titelkamp på points

Oliver Møllenberg (nu 7-1-1) måtte indkassere sit første professionelle nederlag, da franske Sandy Messaoud (nu 15-6) i Saint Avé, Frankrig, forsvarede sin WBA Intercontinental titel i weltervægt, med en klar pointsejr med alle tre dommerstemmer. De skete dog efter en mandfolkeindsats mod en mere rutineret modstander.

Indledningsvist følte de to boksere hinanden ud fra distancen, men mod slutningen af 1. omgang kom Messaoud tættere på, og selv om Møllenberg fik højren ind et par gange, fik den franske højrefodsbokser bedre fat.

I 2. omgang prøvede Møllenberg at tage offensiven, og han fik højre hooks og uppercuts ind, men missede også, mens Messaoud boksede mest kontra. I 3. omgang var det de tætte, franske hooks, der landede oftest. Møllenberg fik ikke fuldt udbytte af sin længere rækkevidde.

Det var stadig en kamp, hvor der blev givet og taget af begge, men de franske træffere så en anelse klarere ud. Det blev til lidt mere slagsmål i 6. omgang, hvor Møllenberg måtte æde flere hooks fra tæt hold, men han kæmpede stadig sin chance.

I 8. omgang så Messaoud ud til at have fået et solidt forspring, og det gav ham ro i boksningen, men Møllenberg i højere grad måtte satse på at få store træffere ind. I 10. omgang prøvede Møllenberg stadig at fremtvinge en afgørelse, men franskmanden var for smart.

Efter de 10 omgange lød dommersedler 2 x 98-92 (Bertrand Chagnoux og Jan Christensen) og 99-91 (Michel Maksiuta), naturligvis alle i fransk favør.

Kommentarer