Gilleleje Bokseklub får am-pro tv-aftale med Sport Live

TV-kanalen Sport Live, der i forvejen har aftale professionelle TK Promotion, og som også har dækket forskellige DaBU arrangementer, har nu lavet en aftale med Gilleleje Bokseklub om tre stævner. Det første bliver i efteråret 2024, og de to næste forventes i starten af 2025.

“Stævnerne vil også inkludere professionelle kampe, og det giver blandt andet mulighed for, at klubbens egne talenter kan prøve kræfter med det professionelle game i rammer, som de kender, og hvor de er vant til at præstere. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og til at give dansk boksning endnu et skub i den rigtige retning,” siger Flemming Kjellerup, direktør i Sport Live, i en pressemeddelelse.

Aftalen vækker selvsagt glæde i klubben.

“Vi glæder os til at komme i gang og løfte sløret for, hvor vores første stævne bliver, og hvilke boksere vi hiver ind,” siger Oliver Møllenberg, der er træner og stævneansvarlig hos Gilleleje Bokseklub.

Ifølge Gilleleje Bokseklubs Facebook side er planen tre profkampe pr. stævne, primært med klubbens egne boksere. Klubben råder over navne som Sofie Rosshaug (1-0 som prof) og Silas Gryholt, der vandt sølv ved de nordiske mesterskaber fornylig.

Kommentarer