Andreas Lynggaard møder hollænder på Ljungquist stævne

Intercontinental titlen i letsværvægt i det lille forbund WBF kan for hardcore boksefans lyde lidt ligegyldig. Men det er faktisk en ganske interessant modstander Andreas Lynggaard får i sin kamp på Døllefjelde-Musse Marked den 5. maj.

Lynggaard (6-2) skal møde Melvin Wassing (11-11-4) fra Holland. Den 31-årige hollænder er kendt fra kickboxing, men han har altså rutine fra professionel boksning, hvor han altså har bokset 26 kampe. Blandt dem er uafgjorte kampe mod Steve Suppa, der i skrivende stund er 13-1-1, og den tidligere Ali Hussein-modstander Sergej Wotchell.

Wassing skal den 1. april møde landsmanden Nick Postma. Inden den kamp er han nr. 409 på BoxRec i supermellemvægt. Lynggaard er nr. 367 i letsværvægt. Det er anden gang, Lynggaard skal bokse med et bælte på spil. Første gang var, da han tabte en split decision i en IBF Youth titelkamp mod Jonas Madsen i 2018.

”Vi i Team Ljungquist er glade for at byde Andreas velkommen i teamet, da han er en nær ven, og vi glæder os at kunne være med til at indfri både egne og fælles drømme,” skriver Team Ljungquist i en pressemeddelelse.

Kommentarer