Andreas Lynggaard på programmet i Albertslund

Efter en kamppause siden 2018 skal Andreas Lynggaard (5-2, på billedet sammen med vennen Kem Ljungquist) igen i ringen ved Danish Fight Night i Albertslund den 4. marts. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Lynggaard startede sin profkarriere med en kamp for Team Sauerland i 2014, inden han i 2015 blev tilknyttet Danish Fight Night. Her fik han i 2018 to nederlag, det ene i en ganske omtalt IBF Youth titelkamp mod Jonas Madsen. På trods af den lange pause, og skadesproblemer med skulderen, føler Lynggaard sig helt klar nu.

“Allerede kort efter min første kamp for Mogens Palle og Danish Fight Night, da jeg besejrede Charles Adamu, blev jeg opereret for en skade i min skulder. Jeg havde en del problemer med den op til flere kampe efterfølgende. I de seneste år har jeg dog styrketrænet og bygget skulderen op med elastiktræning. Det har helt sikkert hjulpet, og den er meget stærkere nu. Der vil selvfølgelig være noget ringrust, når jeg vender tilbage, men jeg har holdt mig i gang med crossfit-træning, og da jeg vendte tilbage til boksetræningen, var det som at cykle igen,” siger Andreas Lynggaard i pressemeddelelsen.

Lynggaard har været kendt som en ganske kampivrig bokser, men han vil prøve at bokse mere kontrolleret, så han kan udnytte sin gode rækkevidde.

“Jeg vil fokusere på at holde hovedet mere koldt under mine kamp. Jeg har nogle gange været for overtændt, og det gjorde til tider min boksning lidt fastlåst. Det er vi ved at løsne op på, så jeg kan udnytte al den styrke og kraft, som jeg har. Publikum kan forvente en seriøs Andreas, der er blevet teknisk dygtigere, og som stadig slår hårdt og har hjertet med i ringen,” fortæller han.

Foto: Andreas Lynggaard Facebook
Kommentarer