Bejenaru har lært af VM-nederlag

Moldovansk-amerikanske Constantin Bejenaru (14-1) er i fuld træning til den kamp, han forleden skrev under på: Den 6. november i Brøndby-Hallen mod Ditlev Rossing (14-0).

Han boksede senest i december 2019, hvor han i en VM-kamp blev stoppet af franske Arsen Goulamirian. Det nederlag har han lært af, fortæller han.

“Efter min sidste kamp ved jeg, at jeg skal have mere selvtillid og lave justeringer undervejs i kampe. Med den lektie tror jeg på, at jeg kan bliver verdensmester, og dette bliver første skridt i den retning.

Når det gælder ringrust, så har jeg været i træningslokalet, siden jeg var 9 år gammel, så selv når jeg ikke træner til kamp, er jeg i træningslokalet fem dage om ugen. Ikke bare for boksning, men også for mit helbred. Sport gjorde mig afhængig, men i det mindste er det en god afhængighed,” siger Bejenaru ifølge Boxingscene.

Han er ikke bekymret for at skulle bokse på udebane.

“Selvfølgelig vil han have en masse tilhængere, men det generer mig ikke. Det her er boksning, og der vil kun være ham og mig i ringen. Han er en hæderlig bokser med en god amatørbaggrund, og han er ubesejret som professionel.

Jeg har set nogen af hans kampe, og han har gode bokseevner. Han har et godt jab, og han kan arbejde offensivt og defensivt. Jeg tager kampen alvorligt, og det bliver en god udfordring for os begge,” mener Bejenaru.

Hans promoter, Dmitriy Salita, håber, at en sejr kan bringe Bejenaru tilbage i spil til kampe på topniveau.

“En sejr over et respekteret, ubesejret håb vil bringe Constantin tilbage i diskussionerne med de bedste cruiservægtere i verden. Han ser bedre ud end nogensinde i træningslokalet, mens han forbereder sig til denne crossroads kamp,” siger promoter, Dmitriy Salita.

Kilde: Boxingscene
Kommentarer