DFN bekræfter: Mahfoud møder lavt rangeret italiener i Royal Arena

For et par uger siden forlød på en italiensk boksehjemmeside, at Sarah Mahfoud (12-1) den 26. maj i Royal Arena skulle møde 35-årige Veronica Tosi (4-1). Den matchning bekræfter Danish Fight Night nu.

Tosi  er i skrivende stue blot nr.  79 i fjervægt på BoxRec, hvor Mahfoud er nr. 3. Men Mahfoud har ikke tænkt sig at undervurdere sin modstander, selv om rekordlisten ikke ser prangende ud.

“Hun er langt bedre end sin placering på computerranglisten viser. Man skal i hvert fald ikke undervurdere hende på baggrund af, at hun med få profkampe teknisk set ikke er så højt rangeret endnu. Da jeg kun havde bokset få kampe og skulle møde Stephanie Ducastel, var der også stor forskel på vores rangeringer. Dengang slog jeg hende og vandt alle omgange. Derfor skal man aldrig undervurdere en modstander med få profkampe, og det gør jeg heller ikke med italieneren,” siger Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse.

Tosi tabte senest en kamp om det italienske mesterskab mod Michele Braga, der var 3-0 inden kampen. Ingen af Tosi’s fire profsejre har været mod boksere med positive rekordlister. Mod Tosi vil Mahfoud arbejdede med den mere offensiv stil, som hun sidst introducere mod den teknisk begrænsede tyske Lara Ochmann.

“Op til min sidste kamp arbejdede vi en del på, at jeg skulle ind og være lidt mere aggressiv. At jeg skulle være stærkere og lægge et pres ved at gå ind og slå en række kombinationer, der gør ondt på modstanderen. Det gik godt, og det har vi arbejdet videre på op til denne kamp. Derudover skal jeg naturligvis også have en rigtig god kondition på plads. Jeg glæder mig meget, for jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god kamp mod en bokser med en stil, som jeg også kan komme til at møde senere,” melder Mahfoud.

Kommentarer