Enock Poulsen får italiensk opvarmningsmodstander

Den tidligere Europamester Enock Mwandila Poulsen (13-0) får en på papiret overkommelig modstander den 7. oktober i Royal Arena., mens han venter på en EM-rematch mod Franck Petitjean, der siden har overtaget bæltet.

31-årige Poulsen møder den 35-årige italiener Mirko Marchetti (8-5). Han er i skrivende stund blot nr. 627 i weltervægt på BoxRec, hvor Poulsen er nr. 60 i letweltervægt. Marchetti kunne dog godt ligne en modstander, der kan give Poulsen nogen omgange at slå rusten af med – Poulsen har kun bokset halvandet minut siden kampen mod Petitjean i april 2022.

Italieneren har aldrig vundet en profkamp før tid, og han er kun blevet stoppet én gang i sine fem nederlag. Det var i marts, hvor han blev slået ud i 2. omgang af ukrainsk-italieneren Maxim Prodan. Marchetti – med tilnavnet ”Kraken” – er højrefodsbokser. Det passer Poulsen fint, da Petitjean også bokser med højre fod forrest. En pressemeddelelse åbner dog for, at Poulsens næste modstander måske kan blive en anden end Petitjean.

“Jeg står i kø til en EM-kamp mod Franck Petitjean, som også er højrefodsbokser, så på den måde er det perfekt, at jeg kan forberede mig mod en hårdfør og fysisk stærk højrefodsbokser. Jeg vil gerne vinde europamesterskabet igen, så jeg kan vise alle, at jeg er den bedste og så gå videre derfra.

Vi har også fået andre tilbud allerede nu. Der er en masse, der skal gå op i en højere enhed, men jeg synes, at det hele tegner rigtig godt – både for Danish Fight Night med stævner i fremtiden – og for mig personligt i forhold til at kunne få store kampe i meget nær fremtid,” siger Enock Poulsen i pressemeddelelsen.

Han er også helt bevidst om som 31-årig, at der snart skal ske noget større.

“Jeg bliver ikke yngre, så nu vil jeg gøre alt for at få de største kampe. Jeg vil gerne kunne se mig selv i øjnene og sige, at jeg har gjort alt det, jeg kunne, når jeg engang er færdig med min karriere. Det er det, der er mit mål: At bokse i de største arenaer og om de største titler,” melder han.

Kommentarer