Enock Poulsen klar til at bokse i England

Da Adam Azim lørdag havde vundet EM-bæltet mod Franck Petitjean i Wolverhampton kom Enock Mwandila Poulsen i ringen til en ansigt-til-ansigt med Azim. Ifølge Poulsen på Facebook er kampen aftalt til februar i England. Og han melder sig klar til at møde Azim på udebane.

”Jeg har bokset hele liv. Så jeg kan lide de her store kampe. Jeg vil være på den store scene. Jeg vil bevise for alle, at jeg er den rigtige EBU-mester. Jeg ønsker bestemt at slå ham på hans hjemmebane. Den titel er min, og lige nu låner han den bare. Jeg vil tage den tilbage, og jeg vil slå Azim i hans hjemby,” siger Enock Mwandila Poulsen til Sky Sports.

Poulsen ser ikke nogen skræmmende modstander i Azim.

”Han har ikke prøvet at møde en god modstander. Jeg ved, at han er meget hypet i UK. Kampen mod mig, den vil han helt sikkert tabe. Jeg var syg 10 dage før, at den anden kamp mod Petitjean skulle have været bokset, og den første kamp vandt jeg klart. Især taget i betragtning, at jeg fik et par skulderskader,” mener Poulsen, der til den britiske tv-kanal beskriver sig selv som en fleksibel bokser.

”Jeg har forskellige boksestile. Det kommer an på min modstander, for jeg kan tilpasse mig. Normalt er jeg meget hurtig, meget svær at ramme. Jeg har den her ring-IQ, jeg har det hele til at gøre en kamp mod Azim underholdende for publikum. Hvis du ønsker at slås, kan vi slås, hvis du ønsker at bokse, så bokser vi. Selvfølgelig vil jeg tage kampen i hans hjemby,” understreger Poulsen.

Kilde og foto: Sky Sports
Kommentarer