Gribsholt og Hoveling bokser profkampe ved NM i Herning

TK Promotions to Hornslet-boksere Mikkel Gribsholt (4-0) og Victor Hoveling (3-0) skal lørdag den 23. marts bokse profkampe i forbindelse med de nordiske mesterskaber, der afvikles i Sportscenter Herning. Profkampene afvikles som afslutning semifinale/finale stævnet lørdag aften, som vises på Sport Live.

“Der har længe været tale om et samarbejde imellem DaBU og professionel boksning. Nu benytter vi disse mesterskaber til helt konkret at prøve idéen af, ved at afvikle et fællesstævne. Hvis alt går som forventet, vil der i andre bokse-sammenhænge også kunne tænkes og arrangeres nye samarbejder, til fordel for et samlet dansk boksning,” siger DaBU-formand Lars Brovil i en pressemeddelelse.

TK Promotion er glade for at kunne bidrage til samarbejdet.

“”TK Promotion er glade for at afprøve mulighederne i et samarbejde med DaBU, da jeg ser en masse potential for at skabe nogle fede oplevelser for bokserne. Jeg tror på, at et samarbejde imellem olympisk boksning og professionel boksning, kan være guld værd for dansk boksning i fremtiden,” siger Kasper Høyer Holgersen fra TK Promotion.

Danmark deltager med et hold på 26 boksere ved NM, der bokses fra fredag til søndag. Talt er 123 nordiske boksere tilmeldt.

Kommentarer