Holzken vs. Romanova i Ringkøbing

Den hollandske fluevægter Alicia Holzken (2-0) møder for anden gang en tidligere Dina Thorslund modstander, når hun går i ringen i Ringkøbing lørdag den 23. februar.

Modstanderen hedder Oksana Romanova (9-24-1), hun er fra Ukraine, og hun er efterhånden blevet 47 år. I 2005 tabte hun til Anita Christensen i Aarhus, og  hun tabte til Thorslund i Frederikshavn i 2016. Romanova bokset 9 titelkampe, flere af dem om VM-titler i små forbund.

“Alderen betyder intet. Når jeg står i ringen ser jeg kun modstanderen, og gør alt for at vinde. Jeg ser frem til at møde en erfaren bokser, som ved hvad hun laver. Det bliver godt for mig, ” siger Alicia Holzken i en pressemeddelelse.

Hollænderen har undervejs i den afsluttende træning været i Aarhus for at træne hos Brian Mathiasen.

“Jeg trænede med Brian Mathiasen og fik bygget en del på min teknik. Det kommer mig til gode i fremtiden,” mener Holzken.

Promoter Peder Forsman håber, at Holzken kan bygge erfaring på i kampen mod Romanova.

“Romanova er valgt på grund af hendes erfaring, og det at hun ikke er en bokser, der bare ligger sig ned. Romanova er et skridt op i modstandere for Alicia, men det er også nødvendigt. Hun skal bokse sin første titelkamp i Aarhus i slutningen af maj. Jeg har store forventninger til Alicia, og jeg er sikker på, at hun kommer til at møde og vinde over de bedste i fluevægt senere i hendes karriere,” mener Peder Forsman.

Kommentarer