Kim Poulsen planlægger comeback

Kim Poulsen (28-5) blev sidst registreret for et bokseresultat, da han i december 2018 tabte på points til Jayde Mitchell i en titelkamp i Australien. Nu vil han igen have kampe på rekordlisten.

Sigtepunktet er oktober, formentlig i Østrig, hvor Kim Poulsen i en del år har været bosat.

“Ja, jeg prøver at gøre et comeback. Jeg tænker i Wien eller i Eisenstadt. Jeg har et par muligheder,” fortæller Kim Poulsen til Boksenyt.

Selv om nu 35-årige Poulsen altså ikke er registreret for aktivitet i fire år, så har han slebet værktøjet i en række vundne opvisningskampe i Østrig, kampe hvor der udråbes en vinder, uden at de bliver registreret på BoxRec. Og det har givet ham mod på mere.

“Jeg har det stadig i mig. Det er det, der trækker i mig. Jeg har ikke kunnet mærke, at jeg var “færdig” i de kampe. Tværtimod.  Ingen siger man skal bokse for at blive europamester eller verdensmester. Man skal gøre det, man kan lide og opnå det, der er realistisk. Jeg tror, at jeg har 1-2 større kampe i mig endnu. Jeg vil i hvert fald bokse 1-2 kampe, før jeg rejser ud igen,” melder Kim Poulsen.

Kim Poulsen profdebuterede som helt ung på et Risum stævne i Vejle i 2006. Siden blev han én af de mest berejste danske proffer i nyere tid, med kampe i England, Tyskland, Belgien, Østrig, Spanien, USA og Australien.

Der var i 2019 flere planer om, at Kim Poulsen skulle have bokset i Danmark og England, men de kampe blev ikke til noget.

Kommentarer