Ljungquist bokser på Mahfoud/Poulsen stævne 21. april

Efter et par års professionel pause, får Kem Ljungquist (10-0) en travl april med to profkampe på en uge. Som tidligere omtalt bokser han den 14. april i Nykøbing Falster, og nu er det også offentligt, at han får en kamp på Danish Fight Night stævnet i Frederiksberg Hallerne den 21. april.

“Jeg ser meget frem til at bokse med på VM- og EM-boksestævnet den 21. april i Frederiksberg Hallerne. Det giver mig en unik mulighed for mig at holde mig aktiv og få nogle flere kampe på kontoen i 2022.

Inden da skal jeg dog først bokse en allerede planlagt kamp på Nykøbing Falster Bokseklub’s stævne den 14. april, men hvis alt går vel med den opgave, er jeg som sagt klar til at gå i ringen ved Danish Fight Night-stævnet den 21. april,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse fra Danish Fight Night.

Ljungquist vendte i efteråret tilbage som olympisk bokser, og det er blandt andet blevet til en guld ved DM og sølv ved NM. Men han vil bokse sideløbende bokse som både amatør og professionel, og han har i disse dage god mulighed for at skærpe de professionelle egenskaber, da han sparrer med Anthony Joshua i London.

“Jeg er taget til England og sparrer med Anthony Joshua fra mandag og en uge frem. Det bliver en meget stor oplevelse. Og det betyder ganske givet, at jeg kommer jeg til at stå meget skarpt til Danish Fight Night-stævnet den 21. april,” lyder meldingen fra Ljungquist, der som professionel vil satse på WBCs nye vægtklasse, bridgervægt (225 pounds).

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem han skal møde på Frederiksberg. I Nykøbing møder han ungarske Laszlo Ivanyi (10-15-1, på plakatbilledet).

Kommentarer