Ljungquist møder Johnny Muller i Arena Næstved

Kem Ljungquist (15-0) skal forsvare den IBF international titel, han vandt for få uger siden. Det skal ske den 7. oktober i Arena Næstved, og her møder han sydafrikaneren Johnny Muller (23-10-2, til venstre i billedet).

Muller tabte i 2016 en hård kamp mod danske Micki Nielsen i semifinalen af en Super 4 turnering i Sydafrika. I 2014 slog han landsmanden Kevin Lerena, som han senere tabte til. I 2015 slog han Team Sauerlands polak Mateusz Masternak, men Muller blev kort efter besejret af Oleksandr Usyk, der nu er verdensmester i sværvægt.

Senest har han bokset tre kampe mod sydafrikanske Akani Phuzi, der var ubesejret inden den første kamp. Muller vandt de første to. I skrivende stund er han nr. 47 i cruiservægt på BoxRec.

“Den 32-årige sydafrikaner har mange store kampe i bagagen, hvor han har mødt Oleksandr Usyk, Kevin Lerena, Mateusz Masternak, Micki Nielsen og Thabiso Mchunu, hvoraf han har vundet over både Kevin Lerena & Mateusz Masternak. Han har en flot rangering. Han er stærk og slår hårdt. Men jeg skal vinde over ham. Han er mit skridt mod de store kampe. Det er nu, jeg ikke må snuble,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Kommentarer