Ljungquist: Sparring med Joshua giver selvtillid

Fem dages sparring med Anthony Joshua var en god oplevelse for Kem Ljungsquist. Ikke bare fordi, at Joshua viste som en flink og jordnær fyr, men også fordi det gav til selvtillid til den mentale bankbog, ligesom tidligere sparringer med Tyson Fury. Det fortæller han til BT.

“Det giver noget selvtillid at dele ring med så god en bokser. Det har jeg altid opsøgt – og det er bare fedt. Det var en fed mulighed, og jeg rejser faktisk ikke rundt og sparrer bare for at sparre, for jeg får faktisk pænt mange tilbud, da der ikke er så mange højrefodsboksere,” siger Kem Ljungquist til BT.

Han skulle være med til at forberede Joshua til rematchen mod Oleksandr Usyk.

“Der er nogen, der bliver hentet ind som gående sandsæk, men sådan var det ikke her, for han skulle presses. Han havde brug for en, der kunne imitere det, som han møder mod Usyk. Det er jeg glad for, at jeg kunne,” fortæller Ljungquist.

Kem Ljungquist er tilmeldt de sjællandske mesterskaber i Frederikssund i weekenden, og han bokser professionelt næste gang ved Nykøbing Falster Bokseklubs stævne skærtorsdag den 14. april. Om alt går vel her, er han også på programmet uden efter ved Danish Fight Night på Frederiksberg.

Kilde: BT, Foto: Kem Ljungquist Facebook
Kommentarer