Ljungquist stopper Tamim i 7. omgang

Kem Ljungquist (nu 18-0) skulle fra start tage sig i agt for de vilde sving fra Awadh Tamim (nu 16-10), Tanzania. Men det lykkedes Ljungquist at kontrollere afstanden med jobbet, og i de første to omgange landede Ljungquist ganske mange dybe træffere med venstrehånden.

Der stod Ljungquist på det meste, og mod slutningen af 2. omgang blev Tamim kortvarigt rystet af en uppercut. Tamim satsede på at få de store slag ind, uden ret meget held, og de scorende træffere var danske. Ljungquist placerede sine slag med god omhu og variation.

Mod slutningen af 4. omgang røg Ljungquists tandbeskytter, men det var Tamim der virkede lidt ramt lige inden omgangens slutning. Ljungquists jab styrede 5. omgang, og de blev krydret med hooks, også dybe, og uppercuts, men Tamim boksede stadig med.

Tempoet gik lidt ned i 6. omgang, hvor Tamim virkede træt, og Ljungquist ramte meget, mens Tamim prøvede at spoile. Mod slutningen af 7. omgang virkede Tamim trængt af både høje og dybe træffere. Et hårdt uppercut sendte Tamim til tælling, og da han kort efter røg ned igen, vinkede kampleder Jan Christensen kampen af efter 2:54 af omgangen.

Kommentarer