Mahfoud: Fuldtidsprof eller karrierestop

Det klare VM-nederlag til Skye Nicolson i forrige uge har ikke fået Sarah Mahfoud til at opgive boksedrømmene. Men det kræver, at hun kan finde en anden økonomi i boksningen, så hun ikke skal skifte mellem boksetræning op til kampe og arbejdet som sygeplejerske. Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

”Jeg har ikke lyst til at sige, at det skal være slut-slut. For jeg synes også, at det er ærgerligt at stoppe efter sådan et nederlag. Specielt når man er kommet derop, hvor man får lov at bokse de kampe. Men hvis det ikke kan lade sig gøre, at jeg kan gå fuldtid på boksningen og stadig betale mine regninger, så synes jeg, der er lang vej igen. For det er hårdt at skifte kasket hele tiden,” siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Hun fortæller samtidig, at hun overvejer at rykke ned i superbantamvægt, hvor hun ser gode muligheder. Verdensmestrene i superbantam er mexicanerne Erika Cruz (WBA) og Yamileth Mercado (WBC), engelske Ellie Scotney (IBF) og franske Segolene Lefebvre (WBO). Scotney og Lefebvre mødes i dag lørdag i en unification i Manchester.

Kommentarer