Mathias Hansen møder tung serber på DFN

I Mathias Hansens professionelle debut for nogen måneder siden måtte han gå alle fire omgange mod den teknisk begrænsede brasilianer Eduardo Sacramento. Det er ikke utænkeligt, at det sker igen, når Hansen (1-0) den 7. oktober i Royal Arena møder lidt mere erfarne Dusan Krstin (8-15). Krstin er nemlig gået tiden ud i 9 af sine 15 nederlag,

Da Krstin i 2019 blev stoppet af Michal Cieslak i Warszawa, vejede han 200 pounds, og i 2017 var han nede på 188. I de sidste par år har han været oppe på 250-260 pounds, men i tiden som cruiservægter leverede han et par hæderlige resultater, ikke mindst da han i 2017 på udebane pointsbesejrede italieneren Leonardo Bruzzese. Og han har undervejs i karrieren mødt flere gode navne udover Cieslak, som Ryad Merhy, Miljan Rovcanin og Albon Pervizaj.

I skrivende stund er Krstin nr.  549 i sværvægt på BoxRec, blot fem pladser lavere end Mathias Hansen. Danskeren kender ikke meget til sin modstander, men det bekymrer ham heller ikke meget.

“Jeg kender ikke så meget til ham, men jeg skal også primært fokusere på det, som jeg selv er god til. Jeg er kun 22 år. Det er tidligt at blive professionel bokser, så der er stadig masser at lære. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning at skifte over til professionel boksning. Det er et af de bedste valg, jeg har taget. Tiden arbejder for mig, og jeg kommer til at blive bedre og bedre,” siger Mathias Hansen i en pressemeddelelse.

Kommentarer