Michael Nielsen tilfreds trods manglende sparring

Michael Nielsen skulle have været i ringen til TK Promotions corona-aflyste stævne i Ringkøbing tidligere på måneden. I stedet blev det nu til kamp på The Collosseums kampsportsstævne i Aarhus, og det blev til en indsats mod georgieren Jaba Memishishi, som han er nogenlunde tilfreds med.

“Det gik godt, taget i betragtning af, at jeg ikke har haft sparring eller en kamp i 6-7 måneder. Jeg fik ikke helt bokset 1. omgang optimalt, da jeg var lidt for ivrig.

Men i 2. omgang kom jeg godt i gang med vores gameplan, jeg fik ham presset på den rigtige måde, og jeg fik trykket luften ud af ham, hvor han clincher rigtig meget i 3. og 4. for at overleve.

Jeg sætter ham på et leverslag i 4. omgang, men han kommer op og går tiden ud. Så det er okay,” lyder meldingen fra Michael Nielsen til Boksenyt.

Kommentarer