Møllenberg: Kampen bliver forbudt for børn

Selv om det ikke er en titelkamp, er det heller ikke den vanlige journeyman, der bliver stillet overfor Oliver Møllenberg i Gilleleje den 27. november. Det er en ubesejret modstander i Jamshid Nazari (billedet), som Møllenberg udmærket kender. Men den opgave er Møllenberg klar til, ifølge en pressemeddelelse citeret i Netavisen Gribskov.

“Jeg håber at Gilleleje hallen bliver fyldt til bristepunktet, for det giver mig lige det sidste, og jeg ved, at det får jeg brug for. Jeg kender Jamshid, og jeg har trænet med ham flere gange, så jeg ved, at det bliver en hård kamp – tror faktisk, det bliver en kamp, der bliver forbudt for børn.

Det at skulle bokse en professionel kamp ved de danske mesterskaber i boksning, som Gilleleje Bokseklub afholder, er noget helt særligt for mig. Gilleleje er min by, og det er her jeg præsterer bedst, det er her jeg bor, det er her jeg mærker opbakningen, når jeg træder op i bokseringen – jeg glæder mig virkelig til at skulle bokse foran mit hjemmepublikum,” siger Oliver Møllenberg i pressemeddelelsen.

Kilde: Netavisen Gribskov, Foto: Tony Tolj
Kommentarer