Morell: Ikke færdig som kampbokser

Jeppe Morell har kastet sig over trænergerningen i Give AK og på en ungdomsskole i Aarhus. Det betyder dog ikke, at han er færdig som aktiv bokser, efter det nylige brud med Danish Fight Night. Og han er på udkig efter en ny promoter. Det fortæller han til Give Avis.

“Jeg har ret beset aldrig været i bedre fysisk form, end jeg er nu. Ok, det tager lidt længere tid at restituere, og man bliver også mere sårbar over for skader – men det er helt naturligt efterhånden som man bliver ældre. Nu handler det om at finde en ny promotor, for jeg er bestemt ikke færdig som kampbokser,” siger Jeppe Morell til Give Avis.

Det giver nye dimensioner at leve sig ind i unge bokseres udvikling, Men det kan han også bruge som aktiv bokser.

“Det at man pludselig ser på boksere udefra, som træner og coach, betyder også, at man runder nogle tankegange og overvejelser i forhold til ens egne måde at være bokser på. Og på den måde kan man faktisk ved at være træner også profitere på det som aktiv bokser. Man bliver simpelthen klogere på boksningen ved at have en trænerrolle – og det kan man så omsætte selv i ringen, vurderer Jeppe Morell.

Kilde: Give Avis
Kommentarer