Mwandila Poulsen: Pausen har været mentalt hård

Det har været lang nats rejse mod dag for Enock Mwandila Poulsen (11-0), siden han sidst var i ringen for snart 34 måneder siden. Først en drilsk skade, og siden coronaforhindringer da han var udpeget til at bokse om EBUs EM-titel, har holdt ham fra kamp.

Nu er der kun en god uge til, at Poulsens EM-drøm kan gå i opfyldelse på Frederiksberg i en kamp, Team Palle vandt i purseoffer. Og det oven i købet mod en franskmand, Franck Petitjean (23-5-3), der absolut bør være til at slå.

“Jeg har ventet på det her i så lang tid. Der har været op- og nedture i de seneste to et halvt år. Mentalt har det været hårdt for mig, men nu er vi ude på den anden side. Jeg føler mig frisk og klar og har trænet hårdt i lang tid. Vægten har været på plads længe, så jeg glæder mig virkelig bare til at gå op i ringen og få fat i det EM-bælte,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse.

Poulsen har de seneste uger fået sparring først med OL-bokseren Hamsat Shadalov og tyske Paul Wall, og senest med engelske Cory O’Regan (6-0, på billedet sammen med Poulsen).

“Jeg er i fremragende fysisk form. Min teknik sidder også, hvor den skal. Jeg føler selv, at jeg er en bedre bokser end ham. Alt kan ske i boksning, men jeg møder op med stor selvtillid og føler mig rigtig godt tilpas, før det går løs,” melder Poulsen.

Selv om Poulsens kamppause kan virke lang, så er det næppe en ulempe, at 34-årige Petitjeans pause har været endnu længere. Han har ikke bokset i 36 måneder, siden han vandt en kamp sat til 6 omgange i april 2019.

Kilde og foto: Danishfightnight.com
Kommentarer