Ngabu træner i England til Micki Nielsen kamp

Den 30-årige belgiske Europamester i cruiservægt, Yves Ngabu, er i fuld gang med træningen til titelforsvaret den 16. februar mod Micki Nielsen. Det er en opgave, Ngabu tager ganske alvorligt.

“Jeg kender Nielsen ganske godt. Han er én, jeg gerne ville møde for lang tid siden. Han er en god bokser, og jeg respekterer ham, men for at blive verdensmester, så må jeg forbi ham, og det kommer jeg. Det er en kamp, som vi begge skal vinde, så der bliver garanteret knald på. Jeg ved, at Nielsen kommer med sit bedste, og det samme gør jeg. Fans kan forvente en hård, actionfyldt kamp,” siger Yves Ngabu i en pressemeddelelse.

Han lover, at han selv vil levere sin del af underholdningen, og ikke bare i form at den aggressive boksning, han er kendt for.

“Jeg er en bokser, der kan lide at komme fremad og lægge pres, men jeg har mange flere værktøjer i kassen. Med min nye træner er jeg sikker på, at vi kan skærpe alle disse værktøjer. Når kampen er slut, så kan I vurdere, hvilken slags bokser, jeg er,” siger Ngabu, der er taget til England for at starte træningen til kampen.

“Jeg er begyndt træningslejren i Sheffield, i Brendan Ingle Gym. Min træner er Dominic Inge, som træner mange højprofilerede boksere. For at blive den bedste, må du træne med de bedste. UK har et meget professionelt boksemiljø med mange topboksere. Jeg er omgivet af folk som Billy Joe Saunders, Kid Galahad, Liam Williams, Jason Quigley og Jake Ball, for at nævne nogen. Dette er stedet, hvor jeg hører til, og jeg stoler på, at Dominic kan bringe min boksning til det næste niveau,” siger han.

Ngabu håber, at en sejr kan bringe ham nærmere en VM-kamp.

“Usyk er over alle andre, for at være ærlig. Jeg har set mange af hans kampe, og jeg tog endda til Manchester for at se ham mod Tony Bellew. Han er fænomenal. De andre i køen er Gassiev, Briedis, Dorticos og Tabiti. Sidstnævnte sparrede jeg med i Las Vegas i forberedelserne til en kamp mod Noel Gevor, som blev aflyst. Det er en vægtklasse med mange hårde og højprofilerede boksere, og inden længe vil folk også huske mit navn,” mener belgieren, der ikke føler noget pres ved at skulle bokse næsten udenfor sin egen hoveddør i Roeselaere.

“Jeg elsker at bokse i min hjemby, Roeselare. Jeg elsker stedet, og jeg er meget stolt over at bokse foran min familie, mine venner og mange fans. Lige nu er jeg dog fokuseret på Nielsen, og på kampaftenen så er det kun mig og ham i ringen. Jeg føler ikke noget pres ved at bokse hjemme,” siger Ngabu.

Han håber også, at en VM-kamp kan blive på hjemmebane.

“Ord kan ikke beskrive mine følelser ved at tænke på at bokse om en VM-titel i Belgien. Det er min ultimative drøm. Lige nu er min fokus 100 % på Nielsen. Det er den eneste kamp, jeg fokuserer på. Alt andet er til senere,” siger Yves Ngabu.

Kilde: Fightnews, pressefoto: Yves Ngabu Facebook
Kommentarer