Heva Sharif profdebuterer i Gilleleje 12. januar

Der bliver en tredje profdebut ved stævnet i Gilleleje den 12. januar. Udover de allerede offentliggjorte Oliver Møllenberg og Jacob Porsgaard skal også letweltervægteren Heva Sharif bokse sin første kamp med bar overkrop.

Sharif vandt stribevis af titler som ungdomsbokser, inclusive jyske mesterskaber og et dansk mesterskab. Som seniorbokser betød pauser og skader, at han ikke slog helt igennem, selv om han fik en enkelt landsholdsopgave. Nu vil han som 27-årig give den et skud som professionel.

“Jeg har altid følt, at jeg har haft både talentet og evnerne til at gå hele vejen, men af forskellige årsager, så har jeg de seneste år ofte prioriteret andet end boksningen. Da jeg for et år siden blev far, så fandt jeg en helt anden ro og modenhed i livet, end jeg har haft tidligere. Mange aspekter af mit liv er blevet sat i perspektiv, hvilket har ledt til et stærkt ønske om at satse for fuldt på boksning. Derfor har jeg bestemt mig for at gå efter mit store mål, hvilket er at nå til tops som professionel bokser,” siger Heva Sharif i en pressemeddelelse.

Profdebuten var egentlig planlagt til Tyskland, men nu kommer det altså til at foregå på dansk jord.

“Jeg havde egentlig regnet med at bokse i Tyskland i februar eller marts, men da Thomas Møllenberg gav mig muligheden for at få lov til at gøre min professionelle debut på det flotte stævne i Gilleleje i januar, så blev jeg rigtig glad. Jeg takkede selvfølgelig ja, da jeg gerne vil bokse i Danmark. Jeg har fået så meget fra det danske boksemiljø, og jeg vil gøre alt for at levere en underholdende kamp, så jeg på den måde kan give noget tilbage,” fortæller Sharif, der glæder sig til opgaven.

“Jeg er stolt over at være dansk og repræsentere de rød-hvide farver, og jeg føler mig meget priviligeret over at kunne debutere på hjemmebane foran venner, familie og de lokale boksefans i Gilleleje,” slår han fast.

Kommentarer