Ny modstander til Hrgovic

Det kroatiske sværvægtshåb Filip Hrgovic (10-0) skal alligevel ikke møde den tjekkiske veteran Ondrej Pala i Struer på lørdag.

Ny modstander er den 39-årige Alexandre Kartozia (8-1-1) fra Grækenland. Den georgisk-fødte græker har bokset med en kuffert i hånden rundt i adskillige lande. Senest var han i januar i Mexico, hvor han slog den lokale Manuel Duran. Hans ene nederlag var mod hollænderen Ricardo Snijders, som for et par uger siden blev slået ud af Daniel Dubois.

“Selvfølgelig er et modstanderskifte med kort varsel aldrig ideelt for bokseren. Det er svært nok at finde modstandere til Filip i gode tider, men især i den nuværende situation. Kartozia siger, at han vil kæmpe med glød, og at han er en sand gladiator, så vi er sikre på, at begge boksere vil give et godt show,” siger promoter Nisse Sauerland i en pressemeddelelse.

Kartozia er stærkt undertippet i kampen, men han siger, at han ikke er skræmt.

“Folk tror, at han er skræmmende, fordi han havde en god amatørkarriere, og hans tilnavn er The Animal. Jeg frygter ingen. Han har aldrig mødt en kraft som min, og jeg håber, at han undervurderer mig, for på lørdag skaber jeg historie og ændrer fremtiden,”

“People think he is scary because he has a good amateur career and his nickname is The Animal,” said Kartozia. “Well, I fear no man. He has never felt power like I have and I hope he overlooks me, because this Saturday night I will create history and change the future,” siger grækeren.

Foto: Filip Hrgovic PR-foto
Kommentarer