Ny modstander til Kem Ljungquist

Kem Ljungquist (6-0) skal i sidste øjeblik indstille sig på ny modstander lørdag i Struer. Efter et skadesafbud fra tjekken Dominik Musil skal Ljungquist nu møde Boldiczar Czagler (2-0) fra Ungarn.

25-årige Czagler har bokset begge sine profkampe hjemme Budapest, og begge kampe er vundet før tid.

“Sådan er gamet i boksning, og jeg har ingen problemer med at forberede mig på en ny modstander. Jeg er tændt på opgaven. Han er ubesejret, men ikke efter på lørdag,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Ljungquist har i forberedelserne blandt andet været i Tyskland for at sparre med staldkammeraten hos Team Sauerland, Albon Pervizai, der også er på programmet i Struer.

“Jeg har været i Berlin og haft rigtig god sparring med Albon. Vi fik gået nogle gode omgange over et par og hans træner, Ulli Wegner, sagde, at jeg var et stort talent, men at der stadig er noget at arbejde på. Det skulle da også være mærkeligt andet på dette tidspunkt i min karriere, men det er da rart at få ros fra så stor en træner. Jeg har i det hele taget haft super gode forberedelser, så jeg glæder mig til at give fansene i Struer et godt show,” siger Ljungquist.

Foto: Team Sauerland / KGZ Fougstedt
Kommentarer