Porsgaard bokser i Royal Arena

I marts blev det meddelt, at Jacob Porsgaard (6-0) skulle bokse sin næste kamp på Døllefjelde-Musse Marked, på Ljungquist-stævnet der. Det skal han ikke længere. Nu er det Royal Arena, der er scenen, for Porsgaard skal bokse på Danish Fight Night den 26. maj i stedet for.

”Jeg kunne mærke, at der var masser af tilskuere, der heppede på mig sidst. Hver gang jeg bokser har jeg altid mange støtter samt venner og bekendte med i salen. Jeg har bokset i 15 år, og folk kender mig som en flink fyr og vil derfor gerne følge min karriere. Den 26. maj kan de forvente en bokser med masser af overskud, og som med flot teknisk boksning vil forsøge at bryde sin modstander ned,” siger Jacob Porsgaard i en pressemeddelelse fra Danish Fight.

Der er endnu ikke nyt om Porsgaards modstander.

Kommentarer