Poulsen får godt en halv million for EM-kamp

Over en halv million kroner, det er ganske mange penge for en EBU EM-kamp anno 2024. Men ifølge en artikel i Din Avis Aarhus, så er det hyren for, at Enock Mwandila Poulsen udfordrer mesteren Adam Azim lørdag på et Boxxer stævne i London.

”Siden jeg var en lille dreng, har jeg drømt om at kunne leve af min sport. Kampen i London er godt betalt. Jeg får en god halv million for at stille op, og når jeg vinder denne kamp her, så er mulighederne endnu større,” fortæller Poulsen til Din Avis Aarhus.

Poulsen melder sig i form til at arbejde for pengene i London, blandt andet efter godt en måned træningslejr på Cuba, sammen med den dansk-bosatte cubanske træner Israel Garcia Arozarena,

“Min form er vanvittig. Jeg har aldrig været i bedre form end nu og har lavet nogle vilde løbetider. Jeg glæder mig til at kunne vise mit topniveau på den store scene. Det bliver fedt. Det er vigtigt for mig at gøre en god figur, så jeg kan komme videre og få endnu flere store kampe,« fastslår han.

Azim vs. Poulsen er ikke hovedkampen på lørdag. Den står mellem cruiservægterne Dan Azeez og Joshua Buatsi. Det engelske håb Caroline Dubois er også på programmet.

Kilde: Din Avis Aarhus, PR-foto: Boxxer
Kommentarer