Rossing og Rørstrøm måske i kamp ved julestævnet i Durup

Sidste år var det Danny Jensen, der boksede profkamp ved BK Nordsallings traditionsrige julestævne i Durup Hallen, den 25. december. I år ser det ud til at blive Ditlev Rossing og muligvis også Steffen Rørstrøm. Klubben arbejder i hvert fald hårdt på det, skriver Skive Folkeblad.

“Jeg har bare kontaktet Ditlev, den er ikke længere. Vi har snakket sammen over telefonen. Ditlev vil gerne bokse en kamp, og han vil rigtig gerne bokse en kamp på Skiveegnen, da han har lidt aner her. Og jeg har selvfølgelig bare tænkt, at det kunne være spændende at få Ditlev på plakaten,” siger formand Klavs Madsen fra BK Nordsalling.

“Som Ditlev selv siger, så er det også lidt et scoop for ham at få lov at bokse her, fordi han har en fortid i Skive og også har mange venner på egnen. Overall synes jeg, det er en win-win,” siger Klavs Madsen.

Rossing (15-1) har ikke bokset, siden han tabte til Viktor Trush ved TK Promotions stævne i Holstebro i februar. Siden skiltes hans og TK’s veje. I august meldte Rossing, at han fremover vil bokse i letsværvægt – hidtil har han bokset i cruiservægt.

Klubben arbejder også på en kamp til en anden tidligere BK Nordsalling bokser, Steffen Rørstrøm. Han blev dansk mester forleden, og han profdebuterede i Ryomgård i oktober.

Kommentarer