Sørig vender tilbage

Tobias Sørigs profkarriere løb ud i sandet efter et nederlag til den georgiske journeyman Soso Abuladze i 2017. Det blev dengang blot til seks kampe, og karrieren blev hæmmet af flere håndskader og lange stævnepauser.

Nu vender Sørig (4-1-1) tilbage efter fem et halvt år, med en kamp i Royal Arena den 26. maj. Og han er som 34-årig klar over, at det er ved at være sidste udkald.

“Hvis jeg skal prøve at smage på boksningen igen, så er det nu. Om fem år vil det være definitivt for sent. Idéen kom til mig for halvanden måned siden, og jeg er på vej til at komme i rigtig god form,” siger Tobias Sørig i en pressemeddelelse.

Han føler, at han er mere målrettet nu.

”Jeg tager det meget seriøst, og jeg har en vision om at bruge min energi mere målrettet oppe i ringen. På en måde, som jeg måske ikke gjorde sidst, da jeg boksede professionelt. Jeg var lidt for tilbageholdende. Når jeg kigger tilbage, tænker jeg, at jeg var lidt for usikker omkring det. Det kommer jeg ikke til at være nu,” siger han.

Sørig boksede indtil stoppet i cruiservægt. Han har i de seneste måneder fundet vej til den kulørte presse som kæreste til Sarah Mahfoud, der også bokser på stævnet.

Kommentarer