Tårnhøj pointsejr til Enock Mwandila Poulsen

Ikke uventet kunne Enock Mwandila Poulsen (nu 14-0) bokse en sikker pointsejr hjem mod Mirko Marchetti (nu 8-6), Italien

Poulsen styrede fra starten kampen fra ringens midte med fin afstandsboksning. 2. omgang fortsatte på samme måde, indtil to minutter ind i omgangen, hvor Poulsen ifølge kampleder Jan Christensen sendte Marchetti i gulvet med en venstre. Fet så dog ud som om italieneren snublede over Poulsen’s fod.

I 3. omgang ramte Poulsen ofte, uden at det generede Marchetti noget videre, og det begyndte at se ud til, at Poulsen måtte belave sig på at bokse alle otte omgange. 4. omgang og 5. omgang var en nye klare dansk omgange, uden at der skete ret meget.

Det havde udviklet sig til en ret trist og ensidig forestilling. I slutningen af 6. omgang forsøgte Marchetti at slå kontra, men det blev ikke rigtig til noget. 7. omgang var stadig ensidig dansk dominans, og publikum virkede som omme de have mistet interessen.

Sidste omgang gik også klart til Poulsen, der vandt en tårnhøj pointsejr med enslydende 80-71 fra Per K. Hansen, Lars Aspelund og Søren Saugmann.

Kommentarer