Terteryan har sagt nej til professionelle tilbud

Den nykårede U22 Europamester Nikolai Terteryan har allerede fået professionelle tilbud. men han har takket nej, for i stedet at satse på OL i 2024. Det fortæller han til DR Sporten.

OL er trinnet til den gode levevej. En promoter er ligeglad med, hvad du har lavet for fem år siden til et EM. Mens et OL er noget, de fleste gode boksere kun oplever en gang. Hvis du har kvalificeret dig til det, har du rigtig gode forudsætninger,” siger Nikolai Terteryan til DR Sporten.

De tilbud, han har fået indtil nu, har slet ikke været gode nok. Og han vurderer, at en OL-billet kan øge hans markedsværdi som professionel.

“Jeg har større ambitioner. Hvis man skal gøre noget, skal man gøre det rigtigt. Det kan godt være, der er nogen, der kommer med en pose penge nu. Men den pose penge bliver kun større, hvis jeg har været til et OL,” mener han.

Terteryan måtte sidste år se kvalifikationen til Tokyo glippe. Hans resultater i internationale turneringer nu kan gøre en lodtrækning til kvalifikationen til OL i Paris nemmere, og han har allerede sat points på den konto med U22-medaljen. Næste etape bliver elite EM i Armenien i maj.

Kilde: DR Sporten, Foto: DaBU Facebook
Kommentarer