Thorslund-modstander til godkendelse hos WBO

Baglandet bag Dina Thorslund har en modstander klar til titelforsvar i november. Nu mangler blot den endelige godkendelse fra WBO, ifølge Dagbladet Holstebro-Struer, men det regner træner Thomas Madsen som en formsag.

“Der er lavet en kontrakt, som er til godkendelse ved WBO nu. Det er en meget interessant modstander i hvert fald. Kampen bliver i Danmark til november, men ikke i Struer. Det satser vi i stedet på i starten af det næste år,” siger Thomas Madsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han forventer først endeligt svar i løbet af en uge eller mere.

“Det er latinamerikanske tilstande i WBO, så der kan gå alt fra en uge til tre uger, før de får godkendt sådan noget – det tager de lidt mere roligt end vi gør,” siger Thomas Madsen,” der lover en modstander højt på ranglisten.

Jeg kan sige så meget, at det er en top fem på ranglisten og en legenden indenfor kvindeboksning. Det her bliver Dinas hårdeste kamp til dato, men hvis vi ikke mente, at hun kan vinde, så havde vi ikke taget den. Men internationalt tror jeg ikke nødvendigvis, at Dina er favorit,” mener han.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer
Kommentarer