TV2: Mahfoud-kamp ikke titelkamp

TV2.dk refererede for et par dage siden en pressemeddelelse fra Danish Fight Night, hvor det fremgik, at Sarah Mahfoud skulle bokse på det planlagte stævne i Brøndby-Hallen den 6. november. I TV2’s artikel fremgik det, at det var en titelkamp, og det er nu rettet.

“Artiklen er præciseret efter udgivelse, da det tidligere har fremgået, at der var tale om en titelkamp. Det er ikke tilfældet,” fremgår det af sport.tv2.dk

“Sarah Mahfouds kommende kamp kunne have været det første forsvar af titlen, men bæltet er altså ikke på spil,” hedder det nu lidt længere ned i artiklen.

Sarah Mahfoud vandt IBF Interim titlen i fjervægt ved at slå argentinske Brenda Carabajal den 1. februar 2020. Nogen måneder siden blev hun ophøjet til rigtig verdensmester, da amerikanske Jennifer Han opgav titlen.

Mahfoud har således endnu ikke bokset om den egentlige VM-titel, selv om hun altså officielt har fået bæltet. Ifølge pressemeddelelsen skal hun i Brøndby møde en “sensationel modstander”, der må forventes at blive offentliggjort inden længe.

Denne modstander bliver så åbenbart ikke hendes IBF mandatory, tyske Nina Meinke. I en artikel i det tyske blad BoxSport fortalte Meinke forleden, at hun forventede at bokse om den titel inden årets udgang. Det fremgik ikke, om det i så var ville blive mod Mahfoud.

Kilde: TV2.dk, Pressefoto: Danish Fight Night
Kommentarer