Ali Hussein mod Yusub Pashaev i dansk kamp i Royal Arena

Den efterhånden veletablerede professionelle mellemvægter Ali Hussein (8-2-1) skal møde Gilleleje-bokseren Yusub Pashaev i en kamp i mellemvægt ved Danish Fight Night i Royal Arena den 7. oktober. Det melder Gilleleje Bokseklub på Facebook.

36-årige libanesisk-fødte Ali Hussein havde 31 kampe og var sjællandsk mester som amatør. Han har hidtil bokset alle sine profkampe på GBA-stævner i Tyskland, så dette bliver første gang, at han skal bokse på et DPBF stævne i Danmark. Han har to gange mødt Thomas Piccirillo, med en uafgjort og et nederlag som majority decision som resultat.  Piccirillo har senere bokset uafgjort mod den nuværende IBF-verdensmester Vincenzo Gualtieri, og han har bokset om EU-titlen. Husseins andet nederlag var mod Michael Schubow, der tidligere havde tabt til Patrick Nielsen og Torben Keller. Ali tager sin modstander alvorligt, selv om det er en profdebutant.

“Yusub er stærk og vild nok, men han er ikke stærkere end mig. Det bliver helt sikkert en rigtig fed kamp, men den bliver ikke vanskelig for mig. Der er ingen i Danmark, der bokser, ligesom jeg gør. Jeg leger meget i ringen, og jeg mener ikke, at han har det, der skal til for at kunne hamle op med mig. Jeg er en blanding af forskellige stilarter. Jeg er ikke en robot, der kun kan bokse på én måde, men jeg kan variere og levere et show med rigtig god boksning. Det skal I nok få at se den 7. oktober,” siger Ali Hussein

25-årige tjetjensk-fødte Pashaev profdebuterer i kampen i Royal Arena, men han har en solid amatørkarriere bag sig, med 54 kampe. Ved DM i 2022 tabte han i semifinalen til Herlev-bokseren Amre Allman. Han har tidligere vundet DM-sølv. Og han tror på sin chance mod den mere profrutinerede modstander.

“For mig er det underordnet, hvem der står i det modsatte hjørne: Jeg frygter ikke nogen. Uanset om det er en rutineret bokser som Ali Hussein eller en anden, så ved jeg, at hvis jeg giver alt i forberedelserne og rammer min topform den 7. oktober, så kan ingen røre mig. Og med hensyn til Ali Hussein: Jeg glæder mig virkelig til at møde ham i ringen. At mange måske tvivler på mig og ikke tror, jeg kan vinde over ham, tænder kun en endnu større ild i mig,” siger Yusub Pashaev.

Kommentarer