Ali Hussein stopper Kriedemann i titelkamp

Ali Hussein, Danmark (nu 8-2-1) stoppede i Halle an der Saaale en overmatchet Felix Kriedemann, Tyskland (nu 6-2), i en kamp om GBAs Internationale tyske mesterskab i mellemvægt.

Efter en afventende 1. omgang, hvor Kriedemann fik et par lange venstrer ind, fik Hussein lidt mere gang i boksningen i 2. og 3. omgang. Med lavthængende parader bevægede Hussein sig rundt om Kriedemann, mens han jabbede og placerede enkelte træffere højt og dybt. Noget af Husseins arbejde gik i paraderne, men Kriedemann havde svært ved at finde ud af Hussein, og han  fik ikke meget ind.

Kriedemann prøvede også i 5. omgang at skubbe sin lige venstre ind, uden at ramme, og Hussein fik et par gange tyskeren presset med serier. Tempoet var ikke voldsomt, og det passede Hussein godt. Man kunne dog godt have ønsket sig lidt mere aktivitet af Hussein, der i momenter boksede lidt arrogant – men det var nok til at dominere kampen klart.

Hussein gentog den samme kombination igen og igen: En venstre nedefra og højren hen over, og enkelte gange fandt en dyb venstre vej. I 7. omgang røg den tyske tandbeskytter. Kriedemann virkede modløs, og han opgav i pausen.

 

 

Kommentarer