Andreas Lynggaard vinder hård og underholdende kamp

Andreas Lynggaard (nu 7-2) startede som lovet kontrolleret og bevægeligt mod Nick Postma (nu 3-4-1) fra Holland i WBF IC kampen i letsværvægt. Lynggaard brugte jabbet fint, fulgt op med lige højrer, og han lod ikke rigtigt Postma komme tæt på i 1. omgang.

Postma boksede ikke helt så aggressivt, som man tidligere har set ham, og det passede Lynggaard fint. Mod slutningen af 2. omgang prøvede Postma lidt mere angreb, men ikke nok til at vende omgangen. Også i 3. omgang havde Lynggaard godt held med de lige stød, men mod slutningen af omgangen kom han lidt mere i slagsmål mod hollanderen, men Postma var ikke voldsomt effektiv.

I 4. omgang prøvede Lynggaard mere med tunge træffere, og det gav en mere åben slagudveksling, afbrudt af få clinches. Også i 5. omgang glemte Lynggaard de lige stød til fordel for sving, og det gik lidt slagsmål i det, som Postma kom udmærket ud af. Mod udgangen af omgangen fik Lynggaard dog godt ram på Postma.

I 6. omgang virkede Postma en smule ramt, men Lynggaard fik ikke fulgt præcist op, og Postma fik også sving ind. Slagsmålet fortsatte i 7. omgang, hvor Lynggaard også virkede lidt ramt. Men Lynggaard sluttede omgangen bedst, med flere gode træffere.

I 8. omgang fik Lynggaard de lige stød bedre med igen, selg om Postma blev ved med at komme, og mod slutningen blev Lynggaard igen lidt ramt. Postma gik ind i en del i 9. omgang, men han fik også hooks og uppercuts ind, og han kæmpede virkelig for sagen, selv om han ligesom Lynggaard var træt.

Begge gav det sidste i 10. omgang, og mod slutningen virkede Postma lidt rystet, og Lynggaard sluttede bedst. Cifrene var rigeligt klare fra scorende kampleder Per K. Hansen (99-90) og sidedommerne Rene D Larsen og Jan Christensen (begge 98-92).

Kommentarer