Jallaw og Akbari bokser uafgjort

Mahdi Jallaw (nu 3-1-1) prøvede fra start at sætte pres på Payman Akbari (nu 7-1-2) i deres DM-kamp i letvægt. Men hurtige Akbari havde fint helt med sine jabs og kontraer, mens Jallaw ikke virkede helt præcis i sin boksning.

Begge boksere viste deres defensive evner, så det meget klare træffere var der ikke så mange af i en kamp, hvor Jallaw tilsyneladende havde den stærkeste fysik, men Akbari lidt bedre timing. Der blev også en del bryderi ud af, når de kom tæt på hinanden, især ved tovene.

På vej ind i anden halvdel af kampen så der ikke ud til at være voldsomt meget, der skilte de to, selv om Akbari nok leverede det reneste arbejde, ikke mindst med hans lige højre, når Jallaw boksede med højre fod forrest. Jallaws bedste arbejde kom ofte, når han kom tæt på med hooks.

Ingen af de to boksere havde helt slagkraften til at ryste hinanden, men taget i betragtning at det var to boksere kendt for teknikken blev det en ganske fysisk kamp, ofte en brydekamp. Akbari sluttede kampen med gode træffere i 8. omgang, selv om Jallaw blev ved med at presse.

Scorende kampleder Jan Christensen havde kampen 76-76, mens sidedommer Per K. Hansen havde 77-75 Akbari og Rene Dreyer Larsen 77-75 Jallaw. Der er dermed stadig ikke fundet en vinder af det danske mesterskab.

Kommentarer