Badenski: En drøm er blevet slukket

Frederik Badenski skulle have debuteret som professionel fredag på hjemmebane i Nykøbing. En neurolog vendte tommelen nedad ved en obligatorisk undersøgelse.

“En stor drøm er i dag blevet slukket. Jeg har været igennem diverse lægelige undersøgelser, som man skal i forbindelse med en professionel kamp, alle lægelige undersøgelser er gået igennem uden nogen problemer, men en neurolog mente desværre ikke, at jeg var ‘’kampklar’’ til at kunne bokse.
Det er 2 ord som jeg desværre ikke kunne huske efter 30 minutter, og det skulle så være endestationen for min professionel debut. Om man er enig i den afgørelse eller ej, det kan jeg ikke rigtig bruge til noget. Jeg mener selv jeg er fuldt ud kampklar til at bokse en professionel kamp, men neurologen mener ikke dette – så det må jeg respektere.
Jeg er så skuffet, og ked af det. Det er en drøm for mig som blev slukket på et sekund. Jeg har trænet hele mit liv for denne kamp, men desværre,” melder Frederik Badenski på Facebook.
Kommentarer