Bettina Palle i samarbejde med Royal Arena

Promoter Bettina Palle og Royal Arena har foreløbig lavet aftale om to stævner i Royal Arena i 2023. Bettina Palle og Dan Hammer, adm. direktør i Royal Arena forventer dog, at der vil blive tale om op til fire årlige stævner i arenaen.

“Det er partnerskaber som dette, der for alvor kan løfte bokserne og give hele sporten et rygstød. Jeg tror på, at de fantastiske omgivelser vil motivere topatleter som Sarah Mahfoud og Oliver Meng samt de øvrige boksere, der skal i aktion. Det vil hele bokse-Danmark nyde godt af,” siger Bettina Palle i en pressemeddelelse.

Der bliver i første omgang tale om en tilpasset udgave af arenaen med plads til 3.000 tilskuere, kaldet Royal Arena Hall.

“Publikum kommer helt tæt på ringen, og jeg er overbevist om, at der er talent, tilskuere og tv-seere nok til at professionel boksning kan få en ny storhedstid i Danmark. Det forudsætter imidlertid en klar og langsigtet strategi samt en solid organisering, og sammen med Bettina Palle tror jeg på, at vi kan skabe de nødvendige forudsætninger. Jeg glæder mig til at byde publikum velkommen til topsport i verdens smukkeste arena,” siger Dan Hammer.

Pressefoto: Royal Arena
Kommentarer