Boudigaard, Hamza Hussein og Mathias Hansen på plakaten i Royal Arena

Nyprofferne Thorbjørn Boudigaard (1-1), Hamza Hussein (4-0) og Mathias Hansen (2-0) er de tre første navne, der officielt er på plakaten til Danish Fight Night i Royal Areana den 13. januar.

Den 24-årige cruiservægter Hamza Hussein er den af de tre, der er længst fremme i udviklingen. Efter to sejre i Tyskland i 2022 og 2023 vandt han over debutanten Boudigaard i maj, og han fulgte op med en sejr over Irakli Alanidze, der tidligere havde slået Jeppe Møller Christensen. Teknisk dygtige Hussein har vundet alle sine fire sejre på points.

22-årige Boudigaard fik en tung start på profkarrieren med det klare debutnederlag til Hussein. Han fik dog en sejr i oktober, mod overkommelige Archil Gigolashvili.

Den 22-årige sværvægter Mathias Hansen har vundet sine første to profkampe på points, uden helt at leve op til de løfter, han gav som medaljetager ved U17 EM i 2017. Der har tydeligvis været noget inaktivitet, der skulle bankes efter flere års kamppause som amatør. Han viste dog lidt fremgang i sin anden kamp.

“Der er tale om tre dygtige og ambitiøse boksere, som pynter på ethvert fight card. De er ærgerrige, giver sig selv fuldt ud og bokser seværdige kampe. Med deres unge alder kan de samtidig nå at udvikle sig meget fra kamp til kamp,” vurderer promoter Bettina Palle i en pressemeddelelse.

Hun forventer omkring 9 kampe på programmet, heraf flere amatørkampe.

Kommentarer