Boudigaard møder Sørig-offer

Thorbjørn Boudigaard (0-1) og ungarske Tamas Kozma (6-10-3) tabte begge i Royal Arena i maj. Det sker ikke igen den 7. oktober samme sted, for da mødes de to i en kamp i cruiservægt – i det der af Danish Fight Night betegnes som en ”bonuskamp”.

Boudigaard tabte sin profdebut klart på point i en danskerkamp mod Hamza Hussein, mens Kozma effektfuldt blev slået ud i 2. omgang af Tobias Sørig. Kozma er blevet stoppet i 8 ud af 10 nederlag, men han har dog tidligere leveret overraskelser på udebane, som da han i 2018 stoppede norske Kent Erik Bådstad i Oslo. Boudigaard tager ham også alvor

”Jeg ser ham som en rigtig god opbygningsmodstander. Han er en farlig journeyman, som er akavet, og han slår skidehårdt. Det skal man virkelig være opmærksom på i de første omgange. Men jo hurtigere man kan tage hans lyst til at være i ringen væk fra ham, des bedre chance har man for at besejre ham. Publikum kan igen forvente en rigtig god kamp i et højt tempo, og så vil jeg selvfølgelig gøre mit allerbedste og også forsøge at stoppe ham,” siger Thorbjørn Boudigaard i en pressemeddelelse.

I skrivende stund er Boudigaard nr. 981 i cruiservægt på BoxRec, mens Kozma er nr. 393, så Boudigaard har muligheden for at løfte sig et stykke på computerranglisten, hvis han kan hente sin første profsejr.

Kommentarer