DaBU-kampe på Bettina Palles Albertslundstævne

Ifølge Danish Fight Night vil DaBU levere fire landsholdboksere til stævnet i Albertslund den 4. marts. De skal efter planen supplere fire profkampe, på samme måde som det skete ved sidste års aprilstævne med Mahfoud, Poulsen og Meng.

Ifølge DaBUs kalender er det Herlev Boxing, der står for amatørkampene, og der er givet tilladelse til, at amatørkampene får tre sidedommere i stedet for fem.

Stævnet i Musikteatret i Albertslund bliver Bettina Palles første, siden Mogens Palle bortgang i eftersommeren. Og det er en opgave, hun har respekt for.

“Det er ærlig talt en smule angstprovokerende at fortsætte og skulle stå helt alene med opgaven, men jeg gør det alligevel – dels for at ære min far, selvom han muligvis ville synes, at jeg er dybt idiot, hvis jeg fortsætter, som vilkårene er – dels også fordi jeg selvfølgelig meget gerne vil hjælpe vores boksere videre i deres karrierer.

Af samme grund håber jeg, at så mange som muligt vil bakke op om stævnet i marts og projektet som helhed, så vi fortsat kan levere professionel boksning i Danmark på et højt plan,” siger Bettina Palle på DFN Facebook.

Hun ser muligheder i den stald, hun står med nu.

“Sportsligt set står vi stærk. Vi har blandt andet en regerende europamester i Enock Poulsen, som den 4. februar skal forsvare sin EM-titel i Paris. Vi har også Oliver Meng, som er WBC Youth Champion – og begge er rangeret på WBC’s verdensrangliste.

Og så er der Sarah Mahfoud, som efter sit VM-nederlag i Manchester til verdensstjernen Amanda Serrano fortsat er rangeret som nummer 1 og 2 på IBF’s og WBC’s verdensrangliste. De fortjener al den opbakning, de kan få på vejen mod nye, store opgaver, og næste skridt for Sarah Mahfoud og Oliver Meng bliver taget den 4. marts i Musikteatret Albertslund, som er en helt ideel arena til boksning,” siger Bettina Palle.

Kommentarer