Danskerkamp i Royal Arena – Hussein vs. Boudigaard

Danish Fight Night i Royal Arena den 26. maj får et dansk lokalopgør på programmet, når Hamza Hussein (2-0) skal møde profdebutanten Thorbjørn Boudigaard fra BK Limfjord i Skive.

23-årige Hamza Hussein har bokset sine to profkampe på GBA-stævner i Berlin. Mellem de to kampe vandt han det danske DaBU-mesterskab i efteråret sidste år. Han foretrækker dog profboksningen.

“Jeg føler mig mere tilpas i profboksningen end i amatørboksningen. I de korte amatørkampe skynder man sig for meget for at afgøre, hvem der kan slå mest. Tankerne er ikke rigtigt med. I professionel boksning er man tvunget til at tænke sig mere om, bruge sin energi mere fornuftigt, og man skal samtidig passe bedre på sig selv, fordi man bokser med mindre handsker,” siger Hamza Hussein i en pressemeddelelse.

Boudigaard får altså sin første kamp uden undertrøje, efter en amatørkarriere, hvor han i 2018 blev en af DaBUs træningssamlinger i Vejle. Han har dog ikke deltaget ved JM og DM, siden han i JM semifinalen i 2020 blev besejret 5-0 af Morten Givskov i supersværvægt.

“Det har altid været en drøm for mig at blive professionel. Min boksestil passer bedre til professionel boksning, og jeg har bedre mulighed for at nå rigtig langt som professionel. Jeg har et godt overblik, og jeg bokser godt på kontraen, men jeg er også god til at være ’first-mover’. Jeg slår hårdt, og så bokser jeg publikumsvenligt. Jeg er ikke bange for at gå ind i dueller, hvor det bliver varmt,” siger Thorbjørn Boudigaard i en pressemeddelelse.

Kommentarer