Dzindo melder fra i Nykøbing

Haris Dzindo kommer alligevel ikke til at bokse i Nykøbing Falster fredag, som det ellers tidligere var annonceret. Han fortæller til Boksenyt, at afbuddet har to årsager, dels problemer med lægepapirer, og del afbud fra flere modstandere.

“Der er en kommunikationsfejl imellem lægen og neurologen, angående mit MR papir. Svaret er ikke kommet endnu,” forklarer Haris Dzindo

“Vi bøvlet også med min modstander. Vi skulle møde en afrikaner først. Det forekom visumproblemer. Vi fik en stærk rangeret tysker efter, men han meldte sig skadet. Så var vi akut ude efter en ny modstander. Det var næsten umuligt at finde,” fortæller Dzindo, der håber alligevel snart at komme i kamp igen

“Jeg sidder nu og afventer mit neurologpapir. Hvis alt spiller, så skal jeg finde en kamp , start oktober. Jeg er også blevet tilbudt en stor sum penge for at bokse uden handsker. Jeg ser lige hvad jeg gør.

Jeg er ked sf det på Kems vegne,” melder han.

 

Kommentarer