Serrano: Jeg kunne ikke tro at Mahfoud tog kampen

WBC/WBO-mesteren i fjervægt, Amanda Serrano, skulle have forsvaret bælterne i en WBO mandatory i august. Men stævnet blev aflyst, og derfor fik hendes amerikanske promoter, Jake Paul og Most Valuable Promotions, hende på et Frank Warren stævne i England den 24. september.

Serranos skuffelse blev her vendt til glæde, da IBF-mesteren Sarah Mahfoud sagde ja til at tage kampen – noget Serrano ikke havde turdet tro.

“Jeg kunne ikke tro, at hun tog kampen, jeg var bare “yes!”. Alt sker af en årsag, timingen var fin, og hun besluttede, at nu ville hun kæmpe, så lad os gøre det. Det er i Manchester, min første kamp derovre, og de britiske fans er fantastiske. Jeg håber bare, at de kommer og støtter op om kampen,” siger Amanda Serrano i en pressemeddelelse.

Serrano har længe ønsket at møde både Mahfoud og WBA-mester Erika Cruz, og Mahfoud-kampen har været på tapetet før, uden at det lykkedes.

“Man vil jo gerne møde mestrene, og jeg har jagtet denne kamp, hende og WBA, de to bælter jeg mangler for at blive undisputed,” fastslår Serrano, der senest boksede om alle de store VM-titler i letvægt, mod Katie Taylor.

“Jeg kommer tilbage til min egen vægtklasse, og jeg er tilbage, hvor jeg føler mig godt tilpas, på 126 pounds, hvor jeg er stærk, og hvor jeg er mester. Jeg forener titlerme, og jeg føler, at jeg er på den vægt, hvor jeg hører til,” siger hun.

Kommentarer